F.eks. denne herlige grydekam med appelsinsauce. En overordentlig velsmagende ret.
Opskrift : Sigrid Fugl 1969
GRYDEKAM MED APPELSINSAUCE
1 nakkekam uden spæk
50 g smør
1 - 1 1/2 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1 1/2 - 2 dl vand
1 dl fløde
1 lille appelsin
Brun smørret i en gryde og brun stegen heri. tilsæt krydderier samt kogende vand. Efter en halv times stegetid tilsættes fløde og appelsinen, skåret i tynde stykker i endnu 1/2 time.
Kog skyen ind og smag den til. Servér kødet skåret i skiver, overhældt med saucen og kartofler til.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.