lørdag

MØRBRAD MED BACON

Noget meget dejligere end en god, gammeldags mørbradret findes næppe og så er mørbrad så nem at have med at gøre og den bliver hurtig mør.

Her en god gryde /kasserolleret af mørbrad, champignons og bacon. Usædvanlig fin at sætte på bordet i en kobber kasserolle / sautépande.

Opskrift : Sigrid Fugl 1969


MØRBRAD MED BACON

1 mørbrad
salt
peber
smør til stegning
10 skiver bacon
250 g små champignons
lidt kogende vand

Mørbraden renses for sener, bankes let og omvikles med baconskiverne, der holdes på plads med grillnåle.
Kom smørret i gryden og brun det. Når det er brunt, lægges mørbraden i og brunes på begge sider. Tilsæt krydderier og lidt kogende vand. Mørbraden steger videre i ca. 15 minutter, hvorefter de rensede champignons hældes i. Alt steger nu 8-10 minutter.

Smag skyen til og tilsæt den lidt piskefløde.

Mørbrad med bacon serveres i kasserollen. Der gives små kogte kartofler, kogte ris eller godt flutes til.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.