Noget meget dejligere end en god, gammeldags mørbradret findes næppe og så er mørbrad så nem at have med at gøre og den bliver hurtig mør.
Her en god gryde /kasserolleret af mørbrad, champignons og bacon. Usædvanlig fin at sætte på bordet i en kobber kasserolle / sautépande.
Opskrift : Sigrid Fugl 1969
MØRBRAD MED BACON
1 mørbrad
salt
peber
smør til stegning
10 skiver bacon
250 g små champignons
lidt kogende vand
Mørbraden renses for sener, bankes let og omvikles med baconskiverne, der holdes på plads med grillnåle.
Kom smørret i gryden og brun det. Når det er brunt, lægges mørbraden i og brunes på begge sider. Tilsæt krydderier og lidt kogende vand. Mørbraden steger videre i ca. 15 minutter, hvorefter de rensede champignons hældes i. Alt steger nu 8-10 minutter.
Smag skyen til og tilsæt den lidt piskefløde.
Mørbrad med bacon serveres i kasserollen. Der gives små kogte kartofler, kogte ris eller godt flutes til.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.