tirsdag

KRABBEBRØD

Imedens de sidste ting gøres klar til julen, er det ikke meningen nogen skal stå i køkkenet i længere tid. Det gælder om, at spise noget nemt, der samtidig er meget lækkert, som disse krabbebrød, der byder sig til i løbet af et øjeblik.

Opskrift : Sigrid Fugl 1969


KRABBEBRØD

50 g krabbekød (anvend dåsekød)
saft af 1/2 citron
2 spsk. mayonnaise
1 spsk. creme fraiche
salt
paprika
1 æggehvide
1 dl reven ost
4 skiver franskbrød

Mayonnaisen blandes med creme fraiche og smages til med citronsaft, salt og paprika. Krabbekødet befries for sener og blandes i mayonnaisen, som lægges på det smurte franskbrød. Æggehviderne piskes, tilsæt den revne ost og læg blandingen oven på krabbekødet.

Sæt det hele i ovnen og lad retten gratinere i 8-10 minutter ved 200 grader.

Anret og server brødene, gerne med en kold øl til.

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.