En sidste øjebliks leverpostej kunne være denne noget anderledes leverpostej af hønselever, hjerte og kråse samt sild, fra Bornholm. Den har en dejlig smag af julen, tilsat nelliker.
Kaninlever og harelever kan anvendes på samme måde.
Opskrift : Hansigne Hansen Bornholm
BORNHOLMSK LEVERPOSTEJ
250 g hønselever, hjerte og kråse
25 g smør
30 g mel
2 dl mælk
salt
peber nelliker
løg
sild
1 æg
Man laver en opbagt sauce af mel, smør og mælk. Der lieres med et æg.
Lever, hjerte og kråse, løg og sild hakkes fint og blandes i. Smages til med krydderier.
Hæld farsen op i en smurt form og bag leverpostejen i vandbad ca. 1 time.
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.