onsdag

BORNHOLMSK LEVERPOSTEJ

En sidste øjebliks leverpostej kunne være denne noget anderledes leverpostej af hønselever, hjerte og kråse samt sild, fra Bornholm. Den har en dejlig smag af julen, tilsat nelliker.
Kaninlever og harelever kan anvendes på samme måde.

Opskrift : Hansigne Hansen Bornholm


BORNHOLMSK LEVERPOSTEJ

250 g hønselever, hjerte og kråse
25 g smør
30 g mel
2 dl mælk
salt
peber nelliker
løg
sild
1 æg

Man laver en opbagt sauce af mel, smør og mælk. Der lieres med et æg.
Lever, hjerte og kråse, løg og sild hakkes fint og blandes i. Smages til med krydderier.

Hæld farsen op i en smurt form og bag leverpostejen i vandbad ca. 1 time.

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.