Flødestuvede løg er et glimrende supplement til frikadellerne, farsretterne og pølsen.
Der anvendes store, gule, milde løg til stuvningen.
Løgene hæver det hele op på et højere niveau og så er de nemme at lave.
Opskrift : Else Algreen 1964
FLØDESTUVEDE LØG
Kom dem i en gryde med smeltet fedtstof og lad dem snurre heri 4-5 minutter uden de bliver brune. Spæd med vandet og lad løgene koge 10-12 minutter.
Ryst mel og fløde sammen til en jævning og hæld den i løgene under omrøring. Smag til med salt og en anelse sukker.
Klip fintklippet persille over løgene.
Servér de flødestuvede løg sammen med en farsret eller f.eks. paneret flæsk.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.