Krebinetter eller karbonader, egnsbestemt, men uanset, vist noget de fleste kan gå ind for.
Egentlig forbinder vi karbonader med hakket svinekød. De kan akkurat lige så godt fremstilles af hakket kalv. Navnet, - vi kan jo kalde dem, som vi syntes.
Her en gammeldags kalvekrebinet, serveret med brun sauce og kartofler.
Opskrift : Else Overgaard Andersen 1945
KALVEKREBINETTER
1/2 kg kalvekød, hakket
1/2 - 3/4 kg kogte kartofler, hakket eller moset godt
æg eller meljævner
rasp
salt
peber
fedtstof til stegning
Det hakkede kød og kartofler æltes, formes til krebinetter og paneres i æg og rasp.
Steges på panden i fedtstoffet 5 - 6 minutter på hver side.
Kog panden af til saucen, tilsæt evt. lidt fløde, jævn saucen, tilsæt kulør og smag til med salt og peber.
Servér de dejlige kalvekrebinetter med saucen og kogte kartofler til samt surt.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.