Vi fortsætter med endnu en rullet grydesteg, her af kalvekød, rullet med kødfars, gulerødder, selleri og porre.
En skøn og velsmagende vinterret med saft og kraft, serveret med en god sauce, smagt til med fløde og tomat. Hertil en god kartoffelmos eller kogte kartofler.
Opskrift : Else Overgaard Andersen 1945
RULLET KALVE GRYDESTEG
1 kalveslag fra kamstykket
kødfars
2 gulerødder
1/2 selleri
1/2 porre
salt
peber
vand
Soya
fedtstof
Senerne fjernes, kødet bankes og belægges med fars og snittede urter. Strøs med salt g peber, rulles og snøres.
Steger ca. 2 timer, til kødet er mørt.
Saucen jævnes, smages til med tomat og fløde.
Servér stegen , skåret i pæne skiver, med saucen og kartofler eller kartoffelmos.
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.