Schnitzel med løg-svampepuré er rigtig lækkert til en god søndagsmiddag. Schnitzlen kan tilberedes af både kalve- og svinekød. Kalv bliver nu bedst.
SCHNITZEL MED LØG-SVAMPEPURÉ
4 gode schitzler af kalv eller gris
mel med lidt salt og peber til panering
50 g smør eller mgr.
2 dl vand
1 kødkraft terning
1 dl creme fraiche 18 %
puré
250 g finthakket champignon
1 mellemstort finthakket løg
30 g smør eller mgr.
1 dl. creme fraiche 18 %
Svits løg og champignon i smør. Tilsæt creme fraiche og lad det koge igennem. Sæt puréen til side.
Vend schnitzlerne i en blanding af mel, salt og peber og steg dem et par minutter på hver side. Læg dem på et varmt fad. Kog panden af med vand + kødkraft terning og pisk creme fraiche i.
Varm pureén op, læg den på de varme schnitzler. Serveres med saucen samt ærter og flüte eller andet godt brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.