Vi er på vej ind i en blommetid og just blommer har mange anvendelsesmuligheder, ud over marmelade og syltning.
Frugtsuppe er dejligt, evt. serveret med tvebakker. Vi er i en tid, hvor tvebakker ofte indgik i kosten. En let jævnet blommesuppe af blå eller gule blommer, begge dele egner sig så godt.
Opskrift : Examineret husholdningslærerinde Fru A.M. Thor Jørgensen 1944
BLOMMESUPPE
600 g blommer, udstenede
3 liter vand
100 g sago- eller kartoffelmel
ca. 200 g sukker
Blommer og vand koges til blommerne er udkogte. Melet røres med lidt vand og jævningen hældes på den kogende suppe, der smages til med sukker.
Servér blommesuppen med tvebakker til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.