torsdag

BLOMMESUPPE

Vi er på vej ind i en blommetid og just blommer har mange anvendelsesmuligheder, ud over marmelade og syltning.

Frugtsuppe er dejligt, evt. serveret med tvebakker. Vi er i en tid, hvor tvebakker ofte indgik i kosten. En let jævnet blommesuppe af blå eller gule blommer, begge dele egner sig så godt.

Opskrift : Examineret husholdningslærerinde Fru A.M. Thor Jørgensen 1944



BLOMMESUPPE

600 g blommer, udstenede
3 liter vand
100 g sago- eller kartoffelmel
ca. 200 g sukker

Blommer og vand koges til blommerne er udkogte. Melet røres med lidt vand og jævningen hældes på den kogende suppe, der smages til med sukker.

Servér blommesuppen med tvebakker til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.