De hårdkogte æggeblommer røres i saucen, medens den strimlede æggehvide hører til fyldet i salaten.
Opskrift : Examineret husholdningslærerinde Fru A.M. Thor Jørgensen 1944
Tidens Samling
4 syltede rødbeder
2 kogte kartofler
1 salathoved
1 syltet agurk
1 spsk. hakkede kapers
2 hårdkogte æg
lidt paprika
2 spsk. salatolie
lidt salt
1 spsk. hakket trøffel
De hårdkogte æggeblommer røres med olie, paprika og salt. Rødbederne, kartoflerne, salathovedet, agurken og de hårdkogte æggehvider skæres i fine strimler og blandes sammen med hakkede kapers i saucen.
Hæld salaten i en glasskål og stø med hakket trøffel.
Denne fine salat nydes med rugbrød til.
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.