fredag

GAMMELDAGS RØDBEDESALAT - KOLD

En dejlig gammeldags rødbedesalat af syltede rødbeder, kogte kartofler, hovedsalat, syltet agurk, hakkede kapers og hårdkogte æg i en paprikasauce og til sidst strøet med hakket trøffel, er rigtig fin til søndagsfrokosten, hvor familien er samlet.

De hårdkogte æggeblommer røres i saucen, medens den strimlede æggehvide hører til fyldet i salaten.

Opskrift : Examineret husholdningslærerinde Fru A.M. Thor Jørgensen 1944

Tidens Samling

GAMMELDAGS RØDBEDESALAT - KOLD

4 syltede rødbeder
2 kogte kartofler
1 salathoved
1 syltet agurk
1 spsk. hakkede kapers
2 hårdkogte æg
lidt paprika
2 spsk. salatolie
lidt salt
1 spsk. hakket trøffel

De hårdkogte æggeblommer røres med olie, paprika og salt. Rødbederne, kartoflerne, salathovedet, agurken og de hårdkogte æggehvider skæres i fine strimler og blandes sammen med hakkede kapers i saucen.

Hæld salaten i en glasskål og stø med hakket trøffel.

Denne fine salat nydes med rugbrød til.

Noget om Mad

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.