Det tager kun et øjeblik, at fremstille en lækker omelet, til gengæld skal den spises straks den forlader panden.
Denne udgave af dessertomelet stammer fra 1978. Den er beregnet til 4 personer.
Opskrift : Else Algreen
DESSERTOMELET
5 æg
1 1/2 dl mælk
1/2 tsk. sukker
25 g smør eller margarine
Del æggene og pisk hviderne meget stive. Pisk blommerne med mælk og sukker og hæld dem i de piskede hvider. Bland det forsigtigt sammen.
Varm fedtstoffet op på panden til det er lysebrune. Hæld æggemassen på, dæmp varmen og læg evt. Et låg over panden. Der skal være plads til at omeletten kan hæve.
Når omeletten er hævet og stiv, er den færdig. Sørg for, at den er løs fra panden. Skub evt. Lidt fedtstof ind under den, når den løsnes med en paletkniv.
Skub det halve af omeletten over på et fad og fold den anden halvdel over ved hjælp af en paletkniv.
Drys 1 spsk. Sukker på omeletten og server den med det samme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.