Det hele serveret med løse ris til. En rigtig efterårsret.
Til trods for navnet, rummer retten ikke koteletter, men skært flæskekød, der også giver en god smag.
Opskrift : Pama Ris 1970
Det Kgl. bibliotek
KOTELETGRYDE
3/4 kg skært flæskekød
100 g margarine
10 små løg
1 dåse cocktailpølser
3dl bouillon
2 dl rødvin
2 tsk. salt
1/4 tsk. peber
timian
1/4 kg grønne bønner
3 tomater
Skær kødet ud og brun det. Brun derefter løg og pølser. Tilsæt bouillon, vin og krydderier. Lad kødet simre en times tid og tilsæt bønnerne de sidste 5 minutter.
Tomatstykkerne varmes øverst i gryden.
Koteletgryden serveres med løse ris til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.