En god stor middagskotelet med ben ved eller en nakkekotelet med fedtmarmorering, til denne aspargeskotelet er det en smagssag, om det er den ene eller den anden.
Aspargeskotelet består af en stegt kotelet belagt med varme stykker asparges, dækket med bearnaisesovs, smagt til med tomatpure.
Serveres med kogte kartofler og grøn salat eller grønsager, der passer til retten.
Beregn en kotelet pr. mand.
ASPARGESKOTELET
koteletter
evt. panering
sammenpisket æg
rasp
smør eller margarine til stegning
Lange aspargesstykker
1 portion bearnaisesovs
Steg koteletterne i rigeligt fedtstof, 5-7 minutter på hver side. De skal være gennemstegte.
Læg koteletterne på et fad og hold dem varme. Læg nu varme asparges på koteletterne og hæld en bearnaisesovs, smagt til med tomatpure over.
Server koteletterne med kogte kartofler og grøn salat eller kogte grønsager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.