Minut-risotto, denne gamle og nemme opskrift, lever næsten op til sit navn.
Der er brugt kød fra dåse. Det kan måske blive en anelse svært at vænne nogen ti det i vore dage. Så brug en rest kødfra dagen i forvejen eller nogle gode tykke skiver kogt skinke. Tidligere anvendte husmødrene gerne denne form for dåsekød, under navnet Jaka Bov. Kogt, konserveret bovkød, der ligger i en sky i konservesdåsen.
Opskrift : Ellen Holme 1962
MINUT-RISOTTO
5 dl vand
1 tsk. salt
3 dl lange, slanke ris
!72 - 1 dåse minutkød
250 g bønner eller ærter
20 g margarine
2 tsk. indisk Soya
salt
peber
ca. 2 dl vand
Risene koges som løskogte ris. Minutkødet skæres i terninger og vendes i risene sammen med bønner eller ærter og kinesisk soya, margarine og lidt salt og peber. Der tilsættes vand, så risottoen bliver let fugtig.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.