En varm sandwich med leverpostej, rødbede, asie, bacon eller champignons som man gjorde det først i de glade 60ere, er altså noget af en lækkermundfuld.
Brødet, der ristes gyldent på panden, belægges med leverpostej, rødbederyttere, asie, en skive ristet bacon eller smørristede champignons.
I mangel af sandwichbrød, kan ganske almindeligt franskbrød bruges.
Når vi hygger os sammen og får lyst til noget, der smager godt.
Opskrift : Ellen Holme 1962
VARME SANDWICHES SKIPPERSANDWICH
4 skiver sandwichbrød eller franskbrød
50g margarine
100 g leverpostej
25 g margarine
rødbede
asie
bacon eller champignons
Brødskiverne ristes gyldne i margarinen på den ene side. Denne side smøres med leverpostej. Brødene sættes tilbage på panden, resten af margarinen kommes på. Idet den anden side ristes gylden bliver leverpostejen varm.
Skippersandwich serveres varme med en rødbederytter, asie, en skive ristet bacon eller smørristede champignons. En kold øl gør ikke oplevelsen ringere.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.