Rigtig dejlig sommerfrokost er disse helt vidunderlige asparges i form af Madame Antoinettes lækre asparges med fransk dressing.
Den fikse anretning kan forberedes i god tid, evt, fra morgenstunden og så stå koldt til servering.
Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1964
MADAME ANTOINETTES LÆKRE ASPARGES
500-750 g tykke asparges
vand
salt
sukker
fransk dressing
1 dl olie (majsolie)
1/2 dl vinaigre
sennep
salt
peber
lidt knust hvidløg
pikanteri til drys
revet, mild ost
Asparges skrælles omhyggeligt. De koger hele eller halve i lidt vand, tilsat salt og sukker i 15-20 minutter. Vandet hældes fra og asparges afsvales. Lægges i et ikke for dybt, aflangt fad og overhældes med den sammenpiskede dressing.
Stil fadet koldt, tildækket i få eller flere timer. Øs af og til salatdressingen over aspargesene.
Servér Madame Antoinettes lækre asparges kolde med revet ost over og lune flutes til.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.