mandag

MADAME ANTOINETTES LÆKRE ASPARGES

Rigtig dejlig sommerfrokost er disse helt vidunderlige asparges i form af Madame Antoinettes lækre asparges med fransk dressing.

Den fikse anretning kan forberedes i god tid, evt, fra morgenstunden og så stå koldt til servering.

Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1964


MADAME ANTOINETTES LÆKRE ASPARGES

500-750 g tykke asparges
vand
salt
sukker

fransk dressing

1 dl olie (majsolie)
1/2 dl vinaigre
sennep
salt
peber
lidt knust hvidløg

pikanteri til drys

revet, mild ost

Asparges skrælles omhyggeligt. De koger hele eller halve i lidt vand, tilsat salt og sukker i 15-20 minutter. Vandet hældes fra og asparges afsvales. Lægges i et ikke for dybt, aflangt fad og overhældes med den sammenpiskede dressing.

Stil fadet koldt, tildækket i få eller flere timer. Øs af og til salatdressingen over aspargesene.

Servér Madame Antoinettes lækre asparges kolde med revet ost over og lune flutes til.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.