Fisk er ikke så ofte ledsaget af pasta, men prøv at kig på denne gamle fiskeret fra først i 30erne, torskeret med makaroni. Den er forresten interessant med ingredienser, der klæder hinanden.
Den gode fiskeret, der er sammenbragt i et ovnfast fad, skulle have gode muligheder for også at ramme børnenes smag.
Serveres med revet ost til.
Opskrift : Ida Spies / Ugebladet Hjemmet 1931
TORSKERET MED MAKARONI
1/2 kg kogt torskekød
2 dl fiskesuppe
sennep
karry
100 g makaroni
1 løg
1 par skefulde tomatsovs
2 spsk. revet ost
1 æg
1 æggehvide
4 spsk. mælk
Torskekødet lægges i bunden af et bagefad, en jævn sovs lavet af fiskesuppen, den krydres godt og hældes over fisken.
Makaronien brækkes i stykker og koges 20 minutter sammen med det udskibede løg, den lægges på sigten for at afløbe. Den revne ost og tomatsovsen røres i makaronien, der nu lægges over fisken.
Æg, æggehvide og mælk slås godt sammen, salt og lidt melis tilsættes. Æggemælken hældes over makaronien, der står nogle minutter for at synke.
Retten sættes 1/2 time i ovnen, til æggestanden er stivnet.
Serveres varm med lidt reven ost til.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.