mandag

BAGTE OSTETERNINGER

Her nogle ret spændende og meget velsmagende, bagte osteterninger, der går så glimrende til såvel en portion løgsuppe som til et spændende tilbehør på et ostebord.

De lækre tern har mere end 45 år på bagen og stadig hamler de op med mere moderne mad.

Opskrift : Sigrid Fugl 1969


BAGTE OSTETERNINGER

200 g smør
200 g mild reven ost
1 æg
200 g hvedemel

Smørret røres til en creme, der tilsættes æg og ost, der røres godt ind i smørret. Tilsæt hvedemelet og sammenælt hurtigt dejen.

Lad dejen hvile koldt i mindst 1/2 time.

Læg så dejen på en smurt plade og form den til en kvadrat, der måler 20 x 20 cm. Overfladen glattes med en paletkniv.

Bages i ovnen ved ca. 225 grader i ca. 15 minutter. Skær ud i terninger.

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.