tirsdag

HACHIS MED RÅT, HAKKET KØD

Retter af hakket kød er nemme at gå til og så er det det, de fleste sværger til i en travl hverdag.

Her en 70 år gammel opskrift på hachis med råt, hakket oksekød. Serveres med brunede kartofler og asier til.

Opskriften angiver kød, der skal hakkes. Køb det færdighakket, det sparer tid og er helt i orden.

Opskrift : Else Overgaard Nielsen 1945


HACHIS MED RÅT, HAKKET KØD

400 g oksekød (køb færdighakket)
40 - 50 g flormel (hvedemel)
40 g fedtstof
2 - 3 løg
4 - 5 dl suppe eller urtevand
salt
peber
kulør
1 laurbærblad
vin

Kødet hakkes 1 gang gennem maskinen. De snittede løg brunes i fedtstoffet, melet afbages hermed og suppen tilsættes. Kød, kulør og krydderier kommes i og det hele småkoger sammen 15 - 25 minutter.

Serveres med brunede kartofler og syltede asier til.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.