Skønne er disse tynde skiver kalvekød med fyld af hakket skinke, ost og klippet grønt. De stegte sprøde koteletter serveres med kartofler eller kogte grønsager.
Der er anvendt tynde skiver af kalvekød, f.eks. inderlår. Kødet må ikke skæres tyndere, end der kan gøres en lomme i det.
Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1973
TYNDE FYLDTE KOTELETTER
4 tyndtskårne skiver kalvekød, gerne fra inderlår
fyld
hakket skinke, ca. 3 skiver
små terninger mild fed ost
klippet grønt
æg
rasp
smør
salt
peber
Kalvekødet, der skal være skåret tyndt, dog ikke tyndere, end at man med en skarp kniv kan dele kødet så meget, at der fremkommer en lomme. Heri fyldes fyldet, skinke, ost og klippet grønt. Kødet lukkes sammen, kanterne pensles med lidt æggehvide, hvorefter kødet paneres i æg og rasp, krydres og steger i smør for rask varme, ca. 2 minutter på hver side.
Serveres med kartofler eller kogte grønsager.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.