Praktiske familier indser, at Mou's suppe godt kan træde til, i en snæver vending. Her vil de små nudler også gøre underværker.
Opskrift : Gammel tysk opskrift fra tysk husmoder
Juleleg anno 1916
HJEMMELAVEDE NUDLER TIL JULESUPPEN
dej
1 æg
100 g mel
Lav en dej af æg og mel. Kom mel på bordet og rul dejen tyndt ud. Rul til en fast cigar, der skæres i små snitter på ca. 1/2 cm's tykkelse.
Alle de små nudler kommes i en sigte og rystes fri for mel. De kommes i ikke for store portioner på suppen og bringes til kogepunktet. Tag dem op med en hulske og opbevar dem i køleskab til de skal på suppen, evt. sammen med kødboller.
Server suppen med nudler og kødboller. Varm først kødbollerne i suppen, tilsæt derefter nudlerne, der kun skal varme op et øjeblik.
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.