Italiensk macaroni er både gammel, enkel og velsmagende. Serveret med revet ost, gerne tilsat 1/2 revet hvidløg, dette evt. i krustager eller tarteletter.
En rest kogt skinke er fint anvendelig her.
Opskrift : Else Overgaard Andersen 1945
ITALIENSK MACARONI
en rest kogt skinke
snittede løg
tomatpuré
lidt smør
salt
peber
paprika
kogt macaroni
revet ost
1/2 fed hvidløg
krustader eller tarteletter
Skinken skæres i små terninger og snurres 10 minutterr, sammen med snittede løg i tomatpuré med lidt smør. Tilsættes salt, peber og paprika. Til sidst kogt macaroni
Servér med revet ost, evt. i krustader eller tarteletter. Evt.1/2 fed hvidløg rives i.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.