Til farsen er anvendt hakket flæske- og kalvekød, men rent flæskekød kan også bruges.
Serveres med kartofler og en salat til.
Rækker til 4 personer.
Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1959
Museet Tidens Samling - Jul 2013
KØDFARSTÆRTE
200 g flæskehakkekød
200 g kalvehakkekød
1 dl rasp
salt
peber
2 dl vand
stegte løg
tomatskiver
persille
Rasp og vand blandes til en grød og heri røres kød og krydderier. Farsen deles til to store bøffer, der hver steger i brunet fedtstof på begge sider. Lægges sammen med de stegte løg, tomatskiverne og klippet persille.
Servér kødfarstærte med kartofler og grøn salat til.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.