Fyldet består af kvark og creme fraiche, blandet med fintsnittede bladselleri og rosiner.
Den bagte tærte er bedst, serveret lun.
Tærten kan faktisk bages helt færdig i forvejen og blot lunes i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Opskrift : Vivi Berendt
OSTETÆRTE MED ROSINER OG BLEGSELLERI
dej
150 g mel
75 g smør
75 g revet emmentalerost
2 hele æg
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. friskkværnet hvid peber
fyld
200 g kvark
300 g creme fraiche 38 %
4 æg
2 dl fintsnittet blegselleri
1 dl skoldede, velafdryppede rosiner
Bland alle ingredienserne med let hånd og beklæd en tærteform på 30 cm i diameter med den.
Til fyldet piskes æggene sammen med kvark og creme fraiche og tilsættes rosiner og blegselleri. Kom fyldet i tærten, der sættes i ovnen ved 210 grader i ca. 40 minutter på næstnederste rille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.