Gammeldags makaronibudding, bestående af kogt makaroni, røget skinke, bacon eller rester af stegt kød, reven ost og æggemasse. Ingredienserne mødes i et ildfast fad og sættes i ovnen til buddingen er gennembagt og smukt lysebrun at se på.
Makaronibudding serveres med tomatsauce eller blot lidt smeltet smør.
Opskrift : Nina Leerhøj 1956
MAKARONIBUDDING
100 - 150 g makaroni
vand med 1/2 spsk. salt pr. liter
150 g røget skinke, bacon eller rester af stegt kød
1spsk. smør
1-3 spsk. revet ost
æggestand
2 æg
3 dl mælk
salt
hvid peber
Kog makaronien i 20-25 minutter og lad den løbe godt af.
Skær skinke, bacon eller kød i små terninger og rist dem let i smørret.
Bland makaroni og kød og smag blandingen til med revet ost.
Smør et ildfast fad, hæld blandingen heri. Pisk æg, mælk og krydderier sammen og hæld æggemassen i formen.
Sæt fadet i en varm ovn (250 grader) og bag buddingen i ca. 30 minutter til den er stivnet og lysebrun.
Servér makaronibuddingen med tomatsauce eller smeltet smør.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.