torsdag

SOMMERSALAT MED CREME FRAICHE

En sommerlig salat, på godt rugbrød eller andet brød, er da vidunderlig at kunne diske op med i den kommende tid.

Det må gerne være lidt nemt at tilberede, thi vi skal jo også have tid til, at nyde det gode vejr.

Sommersalat kan tilberedes på flere forskellige måder. Én kunne være denne dejlige salat med creme fraiche, revet løg, klippet purløg, radiser, agurk, grøn peber samt champignon.
I stedet for creme fraiche, kan  rygeost røres op med lidt mælk eller kvark på  samme måde.

Opskrift : Sigrid Fugl 1969



SOMMERSALAT MED CREME FRAICHE

1 bæger (ca. 2 dl) creme fraiche
salt
peber
revet løg
klippet purløg
radiser
agurk
grøn peber
champignons

Creme fraiche røres sammen med salt, peber, løg og klippet purløg og det hele smages til. Radiserne skæres i skiver, agurk i små terninger, grøn peber i strimler og champignons i kvarter kommes i. Salaten smages til og der pyntes med radiser og klippet purløg.

Nyd den frisksmagende salat på et godt stykke brød, evt. med en kold øl til.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.