Hvad med en gammeldags blåbæromelet, serveret med flødeskum eller blot pyntet med bær ?
Omelet er altså en delikat spise og så findes den i utallige varianter samt de, man selv finder på. Næsten alt slags frugt er fortrinlig til omelet, der også er meget velegnet som dessert.
Stegt på panden eller som her i ovnen.
Opskrift : Girly Skodshøj 1956
BLÅBÆROMELET
dej
4 æg
4 spsk. mel
godt 1/2 liter mælk
150 g melis
1/2 kg blåbær
Æggeblommerne røres godt med 4 spsk. af sukkeret. Heri kommes mel og mælk. Lad den stå ca. 1 time, tilsæt de piskede hvider og fyld den i en smurt, ovnfast skål.
Stil skålen i varm ovn og bag den halvt. Drys bær og sukker over og bag den færdig.
Servér evt. blåbæromeletten med flødeskum.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
søndag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.