lørdag

FROKOSTANRETNING FRA 50ERNE

Frokostanretning fra 50erne, bestående af mayonnaise, tilsat revet ost, hakket skinke, små ristede karbonadepølser, hårdkogte æg, grønærter og tomatbåde, er hurtig at arrangere til søndagsfrokosten, når først ingredienserne står klar.

Ganske enkel og dejligt arrangement, vi alle vil syntes om.

Mængde, mål og vægt, er op til den enkelte, efter hvor mange, der deltager.

Opskrift : Girly Skodshøj 1956


FROKOSTANRETNING FRA 50ERNE

mayonnaise
revet ost
hakket skinke
små, ristede karbonadepølser (cocktailpølser)
æg, hårdkogte, skåret i halve
ærter
tomatbåde

Start med at røre mayonnaise op med revet ost, så meget, man nu syntes, samt hakket skinke. Bred mayonnaisen ud på det fad, retten skal arrangeres på. Smukt placeret på fadet lægges de ristede pølser, halve hårdkogte æg, ærter og tomatbåde.

Servér den dejlige frokostanretning, evt. med et stykke lunt flutes til og kølig hvidvin.

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.