Vi kan lige nå det, leverpostejen, der er tilberedt med piskefløde og sur sennep. Ellers kommer atter en dag efter julen, hvor det, at sætte en lun, hjemmebagt leverpostej på bordet, fremkalder lutter smil hos familien.
Opskrift : Sigrid Fugl 1969
FLØDELEVERPOSTEJ
300 g svinelever
300 g spæk
1 lille løg
2 anchovis fileter
75 g rasp
1 tsk. peber
2 tsk. salt
1 spsk. sur sennep
2 æg
1/4 liter piskefløde
Lever, løg og anchovis hakkes en gang og derefter en gang sammen med spækket. Det er lettere at hakke spækket, hvid det er skåret i stykker og varmet lidt i en gryde først.
Tilsæt så rasp, krydderier og fløde. Det hele røres godt sammen.
Kom farsen i en smurt form.
Bages i ovnen 3/4 time ved 175 grader.
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.