Gammeldags rødvinssauce, ualmindelig dejlig til hamburgerryg og skinke, der traditionelt hører til i julen.
Nemt at koge et stykke kød, alt efter hvor mange, som deltager og så fremstille denne dejlige sauce til.
Det er faktisk uundværligt med nogle gode sauceopskrifter på lager til den kommende tid.
Opskrift : Husholdning Land og By 1961
RØDVINSSAUCE
1 1/2 dl sky eller god kødsuppe
1 1/2 dl rødvin
1 spsk. maizenamel
citronsaft
lidt sennep
kulør
En god kødsuppe eller sky og rødvin jævnes med maizenamelet, som er udrørt i lidt af den kolde væske. Saucen smages til og farves med kulør.
Servér f.eks. hamburgerryg eller skinke med rødvinssaucen til sammen med kartofler og grønsager.
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.