En lækker krebsesuppe med krebsehaler, små fiskeboller og asparges er en herlig, gammeldags indledning til Nytårsmenuen.
Krebsesuppen, der er tilberedt på en god kødsuppe, er en opbagt, lieret suppe, smagt til med sherry.
Der kan anvendes frosne krebsehaler.
Opskrift : Else Overgaard Andersen 1945
KREBSESUPPE
25 små krebs (evt. frosne)
2 liter kødsuppe
40 g smør eller margarine
40 g flormel (hvedemel)
2 æggeblommer
2 spsk. sherry
1 gulerod
1/2 selleri
2 porrer
1 løg
hummerfarve
paprika
salt
peber
Krebsene koges, afkøles og kødet pilles af halerne. Skallerne stødes i en morter med smørret og koges sammen de snittede urter i suppen ca. 1 time. Suppen sies og afkøles.
Krebsesmørret skummes af og afbages med melet, spædes med den kogende suppe, smages til og lieres med æggeblommerne.
Servér krebsesuppe med krebsehalerne, små fiskeboller og asparges.
VELBEKOMME OG GODT NYTÅR
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.