En dejlig gammeldags ret med macaroni og over 70 år på bagen er denne pastasjuta med oksekød, løg, tomat, macaroni og revet ost. - Og så matcher den oven i købet den moderne families smag.
Retten tilberedes i gryde og serveres med kogte macaroni og revet ost til.
Opskrift : Else Overgaard Andersen 1945
PASTASJUTA
3/4 kg skært oksekød eller småkød ( spar tid og køb færdighakket kød - riv løgene groft)
2 - 3 løg
salt
peber
fedtstof
tomatpuré
macaroni
revet ost
Kødet hakkes 1 gang gennem maskinen sammen med løgene og brunes i fedtstof i en gryde. Tilsæt krydderierne og tomat. Evt. kan gryden gnides med et overskåret hvidløg før bruningen.
Dampes mørt ved svag varme ca. 3/4 time.
Servér pastasjuta med kogte macaroni og revet ost.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.