onsdag

FRU INGEBORGS ÆBLESKIVER

Af utallige gamle opskrifter på æbleskiver er her endnu én, Fru Ingeborgs æbleskiver fra 1961, af Gudrun Larsen.

Dejen er med kærnemælk, hvilket giver en anelse syrlig smag og det er kun et plus for smagen.


FRU INGEBORGS ÆBLESKIVER

dej

1/2 kg mel
6 æg
1 liter kærnemælk
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
2 tsk. natron

Æggeblommerne piskes med lidt kærnemælk og røres i melet sammen med den øvrige kærnemælk, salt, sukker og natron. Til sidst vendes de stiftpiskede hvider forsigtigt i.

Bages straks i æbleskivepande med lidt fedtstof i hvert hul. Der fyldes kun 3/4 op med dej.

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.