Sommertiden indbyder til dette supplement til snart sagt hvad som helst, vi vælger af sommerretter og andet godt.
Begge agurkesalater er aldeles hurtige at lave, så der er ingen undskyldning for at lade være.
Det med at lægge agurkeskiverne i salt kan undlades. Agurker i dag er ikke bitre, som tidligere tiders agurker. Det skyldes sorterne.
Opskrift : Frøken Jensen første del af nittenhundrede tallet
AGURKESALAT PÅ TO MÅDER
to slags agurkesalat
- 1 med olie
2 salatagurker 1/2 tsk. salt
2 spsk. olie
4 spsk. eddike
salt
peber
- 2 uden olie
2 salatagurker
1/2 tsk. salt
4 spsk. eddike
4 spsk. sukker
1 lille bundt persille
salt
peber
Vask agurkerne, skær dem i tynde skiver og drys dem med salt. Lad dem ligge i et dørslag under pres en times tid.
Pres saften af agurkerne og overhæld dem en af dressingerne. Rør olie sammen med eddike, salt og peber eller rør eddike sammen med sukker, hakket persille, salt og peber.
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.