søndag

REJER A LA ROSELIL

Rejer a la Roselil som en lille sommersnack eller til en gæstebuffet, er virkelig dejlige og de bliver allerbedst, når der anvendes pillede, nykogte rejer. Frosne og konserverede rejer kan dog bruges.

Det nærmeste vi i vore dage kommer disse dejlige rejer er rejer i beignetdej, som det jo faktisk er. De Indbagte rejer koges sprøde og dejlige i enten hedt svinefedt, olie eller margarine.

Opskrift : Ellen Mathiesen 1952


REJER A LA ROSELIL

1/2 kg pillede, nykogte rejer
3 æg
1/2 kop hvedemel
12 tsk.salt
1/2 tsk. peber
2 tsk. soya

fedtstof

De hele æg piskes, mel, peber, salt og soya tilsættes forsigtigt og til sidst rejerne.

Med en spiseskefulde sættes 1 reje med masse ad gangen på kogende svinefedt, vegetabilsk olie eller margarine, til den er brun.

Server de små, lækre rejer som små snacks, med citron og godt brød til. - Eller med en grøn salat til.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.