En herlig gammeldags makaroniret med tunfisk er så nem og hurtig at lave, at det næsten er løgn. Det smager fantastisk og så behøver man blot have en pakke makaroni, en dåse tunfisk, en dåse tomater, hvidløg og hvidvin i huset.
Makaroni med tunfisk har alle chancer for at blive familiens livret, når det skal gå stærkt eller når der bare skal hygges sammen. Resten af hvidvinen nyder vi til maden.
Makaroni koges efter anvisning på pakken.
Opskrift : Birgitta Frantzen 1968
MAKARONI MED TUNFISK
Makaroni
1 dåse tunfisk i olie
2 løg
1-2 fed hvidløg
1 dåse tomater
salt
peber
rosmarin
hvidvin
Hæld olien fra tunfisken over i en gryde og lad de finthakkede løg og hvidløg snurre i den uden at blive brune. Bland tomaterne og væden ved, krydder det og lad sovsen koge jævn på ca. 20 minutter. Tilsæt stykker af tunfisk, men lad dem kun lige blive varme, de må endelig ikke koge. smag til med krydderier og vin og hæld sovsen over den kogte makaroni.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.