Tomaterne er bedst, store og faste da de skal udhules. Det gøres lettest med en teske.
Vi bruger aspargessnitter fra dåse eller glas.
De fyldte æg sættes i et fladt ildfast fad og bages i ovnen.
Opskrift : Else Algreen 1964
ROSENÆG
4 store faste tomater
Ca. 8 aspargessnitter
4 små æg
2 spsk. reven ost
en anelse salt og peber
ca.
20 g smør
Skær et låg af tomaterne og skrab kernerne ud med en teske. Læg aspargessnitterne i og slå et lille æg ud i hver tomat. Drys lidt reven ost og ganske lidt salt og peber over og læg en lille klump smør over hvert æg.
Sæt rosenæggene i et fladt, ildfast fad.
Bages i ovnen ved 175-200 grader i 12-14 minutter.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.