Fin efter en dag med kogt torsk og rester af torskekød her fra. Fiskefarsen kan købes færdig, så tilberedningen behøver ikke at tage lang tid.
Portionen rækker til 4 personer.
Opskrift : Rigmor Bagger 1965
FREDAGSGRATIN
1/2 kg fiskefars
rester af kogt torsk (ca. 250 g)
1/4 kg tomater (gerne bløde purétomater)
1/4 kg løg
50 g margarine
1 tsk. rosenpaprika
salt
Et gratinfad smøres godt, bunden dækkes med fiskefars og den kogte fisk lægges henover.
I en gryde smeltes margarinen, lidt vand kommes i, løgene snittes i ringe og koger i gryden i 5 minutter.
Tomaterne skæres i småstykker, der tilsættes. Når det hele har snurret et øjeblik, smages det til med paprika og salt. Blandingen hældes øverst i gratinfadet.
Gratinen bager i ovnen ved 170 grader i ca. 30 minutter.
Servér gratinen i fadet, straks det forlader ovnen og giv godt brød til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.