De gjorde det muligt, - ja, at springe over, hvor gærdet var lavest så at sige.
Her en let og dejlig skaldyrsret, skaldyr i grønt. Retten serveres med lune kuvertbrød.
I vore dage er det da vist kun i de gammeldags forsamlingshuse, der endnu måtte bestå med en gammeldags kogekone, det vil være muligt at se kuvertbrød, hvis vi er heldige. - Og det er synd. De små lækre kuvertbrød fra mormors tid er dog så nemme at bage og dejlige at have i fryseren.
Opskrift på skaldyr i grønt : Ellen Holme 1962
SKALDYR I GRØNT
150 g mayonnaise
citronsaft
paprika
salt
peber
2 dåser rejer eller 1 dåse krabbe eller hummer
4 salathjerter
2 hårdkogte æg
Mayonnaisen smages til med skaldyrsaft og krydderier. Æggene skæres i skiver, der lægges sammen som fire sandwiches med mayonnaise imellem lagene.
Hver sandwich omringes af lysegrønne salatblade og pyntes med skaldyrkød.
Server salaten med lune kuvertbrød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.