Til franskbrødsstavene anvendes daggammelt brød, da friskbagt brød er umulig at arbejde med.
Ostemassen er fremstillet af smør, reven parmesanost, persille og creme fraiche eller flødeskum. Krydringen udgøres af paprika.
Der bliver 18-24 stk. af portionen.
Opskrift : Fritze Juel 1969
OSTESKORPER
6 meget tykke skiver daggammelt franskbrød
2 spsk. smør
4 spsk. reven parmesan
1 1/2 spsk. finklippet persille
1 spsk. creme fraiche eller stivpisket fløde
salt
peber
paprika
2-3 spsk. hakkede saltmandler
Afskorp franskbrødsskiverne og skær dem i hver 3-4 strimler. Rør smørret blødt og tilsæt ost og persille. Rør massen lind med creme fraiche eller flødeskum og smag til med lidt salt, peber og paprika.
Breddenne masse på alle sider af franskbrødsstavene og vend dem i hakkede saltmandler.
Læg dem på smurt plade og bag dem 8-9 minutter i ovnen ved 275 grader umiddelbart før serveringen.
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.