fredag

BLOMKÅLSKARBONADE

Gyldne, stegte blomkålskarbonader af en fars med blomkål og kartofler, serveret med smørsauce og små, faste kartofler. En skål salat efter årstiden til, er dejlig.

En rest blomkål fra dagen før er anvendelig til disse dejlige karbonader.

Opskrift : Exam. husholdningslærerinde Anna Rønnow 1952

BLOMKÅLSKARBONADE

300 g kogt blomkål
100 g kogte kartofler
100 g revet franskbrød
1 æg
salt
hvid peber
rasp
fedtstof til stegning

Blomkål og kartofler Moses og blandes med franskbrød, æg og krydderier. Farsen formors til karbonader, der forsigtigt vendes i rasp og steget lækre brune i fedtstoffet.

Server blomkålskarbonader med smørsauce, små faste kartofler og grøn salat.

VELBEKOMME




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.