mandag
STEGTE SILD MED TYTTEBÆR
Sild er godt, - som her i denne skønne kombination af stegt, paneret sild med kartoffelmos og tyttebærsyltetøj fra det herrens år 1952.
Kanske vil nogle mene, at stegt fisk og tyttebærsyltetøj hører hjemme i hver sin lejr. - Ingenlunde, på Skagen Fiskerestaurant serveres fiskefrikadellerne med netop tyttebærsyltetøj til og det smager himmelsk.
En dejlig og rimelig hurtigfremstillet ret, på en dag med fisk på menuen. Familien vil elske den.
Køb for nemheds skyld endelig stegeklare sildefileter, med mindre der er en lystfisker i familien. Det svarer sig ikke at stå og rense fisk, når fiskemanden har gjort det for én.
Opskrift : Ellen Mathiesen og Clara Hammerich
STEGTE SILD MED TYTTEBÆR
1/2 kg ferske sild
mel
salt
peber
æggehvide
rasp
margarine
1 portion kartoffelmos
tyttebærsyltetøj
Sildene renses, udbenes og de krydres med salt og peber. Vend sildene i mel, pisket æggehvide og til sidst rasp.
Steges gyldne og sprøde i rigeligt fedtstof.
Servér de stegte sild med en portion kartoffelmos og tyttebærsyltetøj til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.