En nem hverdagsret, der stadig holder.
Opskrift : Fru Ida Spies / ugebladet Hjemmet 1931
MAKARONI-RET MED OST
2 kopper småt knækket makaroni
vand
2 spsk. smør
3 spsk. mel
2/3 tsk. salt
1/3 tsk. paprika
1 tsk. sennepspulver
2 kopper mælk
1 1/3 kop ost
Makaronien koges 20 minutter i letsaltet kogende vand. Den lægges på dørslaget, til den er afløbet. Så overhældes den med en hvid sovs, lavet af smør, mel og krydderier. Den spædes med mælk og koger sagte 5 minutter. En kop af den revne ost røres i. Det hele kommes i et smurt bagefad, resten af osten drysses over.
Den bages i ovnen ved middelvarme (180-200 grader) 15-20 minutter.
Spises varm fra fadet.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.