Samsø-smør er også dejligt, toppet på en valnøddekerne og det ser så godt ud.
Spinaten kan erstattes med grøn frugtfarve.
Opskrift : Husholdning for Land og By 1961
Damer i konservesindustrien
SAMSØ-SMØR
100 g reven Samsø ost
100 g smør
tomatketchup
fint, hakket spinat eller lidt grøn frugtfarve
Ost og smør røres godt sammen. Halvdelen farves lyserød med lidt tomatketchup og resten farves svagt grøn med lidt fint, hakket spinat eller en dråbe grøn frugtfarve.
Kom fyldet i ganske små sandwiches af pumpernickelbrød eller sprøjt i små toppe på små, runde kiks.
Det ser dekorativt ud med en lille grøn top, sprøjtet på en halv valnøddekerne.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.