En nem gammeldags middag til familien er denne herreret, bestående af kogte kartofler, hakket skinke, kogte løgringe og mælkesovs.
Retten arrangeres i et gratinfad of gøres færdig i ovnen på 20-40 minutter.
Opskrift : Husholdning for land og by 1961
HERRERET
1 del kogt, hakket skinke
2-3 dele kogte, skivede kartofler
kogte løgringe efter skøn
1 - 1 1/2 dl hvid mælkesovs
lidt smør eller margarine
salt
peber
Kartofler, skinke og løg lægges lagvis i et gratinfad og hældes over med sovsen, som først er tilsat salt og peber efter smag.
På toppen drysses rasp og smørklatter lægges på.
Bages i ovnen 20-40 minutter, eftersom sovsen har været varm eller kold.
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.