Desserten er bedst, serveret iskold.
Opskrift : Hansine Hansen - Opskrifter for husmødre 1943
SØNDREGAARDSDESSERT
3 æg
1 spsk. honning
saft af 1/2 citron
3 dl fløde
pærer, æbler, blommer, ribs og vindruer
Æggeblommerne røres med citronsaft eller lidt æblemost og honning. Æggehvider og fløde piskes stift (endelig hver for sig i rene skåle), blandes i de rørte æggeblommer.
Æbler og pærer skal lige have et opkog i en sukkeropløsning og skæres ud i små stykker.
Ribs drysses ned med sukker og står til de safter.
Blommerne befries for sten og skæres i småstykker.
Al frugten blandes sammen og lægges i en glasskål. Flødemassen hældes over og frugten blandes forsigtig rundt i denne.
Ved servering pyntes med vindruer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.