Her en nem og god opskrift på små, grønne agurker, syltet klar til at spise efter 14 dage.
Jægermesterens agurker opbevares i sylteglas eller i krukker.
Opskrift : Mesterkok Richardt Oest-Larsen
små grønne agurker
kogende vand
stærk, kold saltlage
endelig lage
1 liter eddike
150 g sukker
lidt pillede løg
hel peber
1 stk. peberrod
De små grønne agurker lægges i en krukke og overhældes med kogende vand, hvormed de står i 10 minutter. Derpå hældes vandet fra og en stærk, kold saltlage hældes på. Med denne saltlage står nu agurkerne i 3 døgn, hvorpå lagen hældes fra.
En lage koges af 1 liter eddike, 150 g sukker, lidt pillede løg, hel peber og 1 stk. peberrod. Når lagen er kold, hældes den over agurkerne.
Efter ca. 14 dage er agurkerne klar til at spises.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.