torsdag

Farsbrød

Farsbrød af hakket okse- og flæskekød, serveret med smørdampede grøntsager er en både nem og billig hverdagsret. Det tager kun et øjeblik at gøre farsbrød klar . . . . ovnen sørger for resten.

Hvis man er på arbejdsmarkedet er det hurtigt, at gøre farsbrødet klar om morgenen, lægge det i et ovnfast fad og blot sætte det i ovnen, når man er hjemme igen.


FARSBRØD

1/2 kg hakket okse- og flæskekød
1 æg
3 spsk. mel
ca. 2 dl vand
salt
peber
1 stort revet løg
smør eller mgr.
soyasauce

Bland det hakkede kød med æg, mel, vand, salt, peber og løg og rør farsen godt sammen. Lad den hvile et kvarters tid og form så farsen til et brød, der lægges i et ovnfast fad. Pensl farsbrødet med smeltet fedtstof og lidt soya.
Steges i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.
Læg farsbrødet på et fad. Kog det ovnfaste fad af med lidt vand eller sky og server farsbrød med skyen, smørdampede grøntsager eller stuvet blomkål samt asier.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.