torsdag

FADKYLLING MED CHAMPIGNONER OG CREME FRAICHE

Fadkylling med champignoner og creme fraiche. Dejlig er denne lyse og sommerlige kyllingeret i fad, serveret med flute, grøn salat eller tomatsalat.

Det hele kan forberedes fra formiddagen og monteres sammen i et ovnfast fad, umiddelbart før det skal i ovnen, hvor det gør sig færdig på ca. 45 minutter.

Kold hvidvin passer perfekt til.

Opskrift : Ingeborg Suhr husholdningslærerinde, Suhrs Husholdningsskole


FADKYLLING MED CHAMPIGNONER OG CREME FRAICHE

1 kylling på ca. 1 kg
250 g champignoner
2 dl creme fraiche 18 %
1 tsk. groft salt
1 tsk. timian

Skær kyllingen i 8 stykker. Stykkerne lægges i et lag i et smurt, ovnfast fad. Skær champignonerne i skiver. Bland creme fraiche og champignonskiver med salt og timian. Dæk kyllingestykkerne i fadet med denne blanding.
Sæt fadet på en rist midt i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter.

Servér retten fra fadet med grøn salat eller tomatsalat sammen med flutes.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.