Fadkylling med champignoner og creme fraiche. Dejlig er denne lyse og sommerlige kyllingeret i fad, serveret med flute, grøn salat eller tomatsalat.
Det hele kan forberedes fra formiddagen og monteres sammen i et ovnfast fad, umiddelbart før det skal i ovnen, hvor det gør sig færdig på ca. 45 minutter.
Kold hvidvin passer perfekt til.
Opskrift : Ingeborg Suhr husholdningslærerinde, Suhrs Husholdningsskole
FADKYLLING MED CHAMPIGNONER OG CREME FRAICHE
1 kylling på ca. 1 kg
250 g champignoner
2 dl creme fraiche 18 %
1 tsk. groft salt
1 tsk. timian
Skær kyllingen i 8 stykker. Stykkerne lægges i et lag i et smurt, ovnfast fad. Skær champignonerne i skiver. Bland creme fraiche og champignonskiver med salt og timian. Dæk kyllingestykkerne i fadet med denne blanding.
Sæt fadet på en rist midt i ovnen ved 200 grader i ca. 45 minutter.
Servér retten fra fadet med grøn salat eller tomatsalat sammen med flutes.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.