torsdag

BÅNDSPAGHETTI MED KØDBOLLER I TOMATSOVS

Hører man til dem, der er vilde med spaghetti og tomatsovs, er her en dejlig gammeldags spaghettiret med kødboller og tomatsovs, der garanteret vil falde i familiens smag.

I vore moderne tider gælder det om, at udnytte de praktiske muligheder, der gives. F.eks. kan man sætte nogle timer af, når det kan passe, og koge små kødboller en masse, som angivet i opskriften.

Frys bollerne ned i passende portioner sammen med suppen, de er kogt i. Tag dem op af fryseren om morgenen og det er lynhurtigt at koge en portion spaghetti og gøre sovsen færdig efter en travl arbejdsdag om aftenen.

Opskrift : Ellis Tardini 1968



BÅNDSPAGHETTI MED KØDBOLLER I TOMATSOVS

båndspaghetti

300 g hakket flæskekød
300 g hakket kalvekød
1 løg
1 æggeblomme
1/2 dl fløde
vand
salt
peber
salvie
1-2 bouillonterninger
3-4 spsk. tomatpuré

Til kødbollerne røres det hakkede kød med fintrevet løg, æggeblomme, fløde og krydderier.

Opløs bouillonterningen i lidt vand og kog små runde boller i ca. 6-7 minutter i bouillonen.

Bland derefter 4-5 dl af suppen med tomatpuré og smag sovsen til. Den kan evt. jævnes ganske let.

Varm bollerne i sovsen og hæld det hele over den kogte båndspaghetti.

VELBEKOMME

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.